Těstoviny vyrobené v Itálii
Těstoviny
Objevte jedinečné těstoviny ze srdce Itálie, z oblasti Puglia, známé jako granaio d'Italia. Tyto těstoviny jsou ručně vyráběny z prvotřídní semoliny a vody, tvarovaná do tisíců unikátních forem s nejvýraznějšími názvy. Každý...
kousek nese s sebou paměť tradičních technik a rituálů, uchovanou v řemeslných nástrojích.
Vybrané těstoviny jsou pečlivě vyrobeny z kvalitní semoliny a sušeny při nízkých teplotách, což zachovává výjimečné hodnoty bílkovin. Díky preciznímu výběru místních surovin, bohatých na lepek a bílkoviny s minimálním obsahem nečistot, těstoviny nabízejí vysoký standard a stabilitu během vaření.
Nenechte si ujít chuťovou symfonii našich těstovin, které, jako málokteré, dokáže dokonale absorbovat všechny lahodné ingredience. Každý sousto nese v sobě jedinečný pugliese know-how v tradičním umění výroby těstovin. Ponořte se do autentického italského gastronomického zážitku s exkluzivními těstovinami, teď dostupnými i pro vás v České republice.
__
Láska k těstovinám je italská národní záležitost: sušené nebo domácí, s máslem nebo olejem, s pecorinem nebo parmazánem, s zeleninou, s masem, s rybou nebo jen s trochou čerstvé a voňavé bylinky, těstoviny se objevují na jejich stolech minimálně jednou denně od severu po jih Itálie. Jejich formy jsou nekonečné a způsoby přípravy také, ale existují dvě pevná pravidla: těstoviny musí být 'expresso' a uvařené al dente.'